svenska
engelska
Din varukorg är tom
till kassan
 

Företaget

 


Info

Familjeföretaget Holmbergsbordet är en av de mest erfarna tillverkarna av motordrivna sitt- och ståbord. Sedan i mitten av 80-talet har bröderna Bo och Hans Holmberg stått för en ständig produkt- utveckling som gjort borden till vad de är idag. En kvalitetsprodukt med tilltalande formgivning som kännetecken. Idag drivs verksamheten vidare av den nya generationens Holmbergare som fortsatt i samma "Holmbergsanda" med många intressanta idéer som satt sin prägel på utvecklingen av ergonomiska bord och inredning. Målet har hela tiden varit att ge våra kunder en trivsam, trygg och problemfri arbetsmiljö. Vi jobbar med människan i centrum. Det handlar inte bara om att köpa ett bord, tillbehör, kontorsmöbler eller inredning. Holmbergsbordet är en investering i trivsel, arbetsglädje och effektivitet.

 

Samarbete

Att arbeta tillsammans med kunden, användaren från början till slut i processen, för att nå fram till ett skräddarsytt och kostnadseffektivt resultat enligt de uppsatta målen.

 

Affärside
Vår affärside är att produktutveckla och tillverka marknadens bästa kontorsarbetsplatser avseende ergonomi, kvalité, funktion, design & form.

 

Vision

Vår vision är att fortsätta vara ledande inom produktutveckling och tillverkning av ergonomiska sitt- och stå arbetsbord med tillhörande hjälpmedel och inredning. Holmbergsbordet ska vara vedertaget när det gäller att sätta människan i centrum vid kontorsarbete och när man pratar om bra arbetsmiljö och arbetsplatsförbättring.

Företagsuppgifter
Holmbergsbordet AB - Borgargatan 21 - 873 71 Nyland - Sweden
Tel. 0612-224 35 - E-mail. info@holmbergsbordet.se - Webb. www.holmbergsbordet.se
Orgnr. 556 306-1133, Bg. 287-0038, Säte. Kramfors, Innehar F-skattebevis
 

Vår lokal i Nyland  vid ångermanälven i sköna Höga Kusten området

 

 

 

Mer information om Vårt mervärde, Ergonomitänket, Kvalité/Design filosofi och vårt Miljöarbete mm finns i sidomenyn.

Produktgrupper

Holmbergsbordet.se

Partners

Kontakta ossInformation
Vi använder cookies / kakor på hemsidan för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda holmbergsbordet.se så godkänner du detta.