svenska
engelska
Din varukorg är tom
till kassan
 

Nyheter

 

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att få våra nyhetsbrev.
 

Kundservice 0612-224 35

 

Det nya Statliga Avtalet är klart!

2011-11-23
Vi är stolta över att ha fått fortsatt förtroende att leverera till Staten

Vi är nu godkänd Leverantör för det nya statliga avtalet med Statens Inköps Central (SIC) gällande Möbler-DIREKT område B, Avtalsnr. 96-24-2011:005. Avtalstid 2011-0916 t o m 2013-0915 med rätt till förlängning via option.

 

Vi är stolta över att få fortsatt förtroende att leverera till Staten. Vi har haft avtal med Staten under många år via det gamla avtalet med FMV. Den nya upphandlingen har nu övertagits av Kammarkollegiet som nu sköter avtalen åt Staten. Mer information finns på www.avropa.se 

 

För oss är detta en bekräftelse på att våra produkter har mycket hög kvalitet och flexibilitet. Vi har stor erfarenhet och har tillverkat och utvecklat våra produkter sedan 1984. Vi har många olika material och färger som standard att välja på samt anpassade tillbehör.

 

Våra produkter är anpassningsbara för varje användares behov och önskemål, våra standardprodukter har hög ergonomi och finns även med extra hög ergonomi. Vi är den enda leverantör som ger er den möjligheten!

 

Kontakta oss för mer information och underlag enligt era behov, vi finns för er.

Holmbergsbordet AB

Tel. 0612-224 35 eller e-post info@holmbergsbordet.se

 

 

Produktgrupper

Holmbergsbordet.se

Partners

Kontakta ossInformation
Vi använder cookies / kakor på hemsidan för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda holmbergsbordet.se så godkänner du detta.