svenska
engelska
Din varukorg är tom
till kassan
 

Nyheter

 

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att få våra nyhetsbrev.
 

Kundservice 0612-224 35

 

Glad sommar och info ang. Semester stängning V.28-30 och mer.

2024-07-02
Vi kommer ha semesterstängt vecka 28 till 30 vilket även många av våra leverantörer och kunder har.

Vi önskar er en underbar sommar och ledighet!

Vi hoppas att det blir bra väder, många möjligheter att umgås med familj och vänner samt att de bestyr och semesterprojekt som är planerade blir av/klara!

Eller varför inte bara softa i hängmattan, läsa en bok, lyssna på musik! 

Eller varför inte segla förutan vind! 

 

Några av oss kommer se avslutningen av Fotbolls EM! 

 

Viktig info gällande beställningar under semester perioden!

räkna med längre hanteringstid/leveranstid eftersom produktion är stängd under semesterperioden. Vi hoppas på ert överseende och behandlar alla ärenden så snart vi kan.

 

Vi ser fram emot vår ledighet för att ladda batterierna inför framtidens utmaningar och möjligheter och ser verkligen fram emot att få ta hand om befintliga och nya kunder snart igen.

 

Simma lugnt! 

 

Länk till kontaktinfo här.

 

 

 
Viktig info gällande beställningar under semester perioden! räkna med längre hanteringstid/leveranstid eftersom produktion är stängd under semesterperioden. Vi hoppas på ert överseende och behandlar alla ärenden så snart vi kan.
 
Vid akuta ärenden/förfrågningar så ring eller skicka sms till. Erik Holmberg tel. 070-330 60 74, Bengt Holmberg tel. 070 330 60 73, Bertil Öster tel. 070 641 02 39 Svarar vi inte direkt så lämna meddelande så hör vi av oss så snart vi kan. Återigen önskar vi er en trevlig Sommar!

Produktgrupper

Holmbergsbordet.se

Partners

Kontakta ossInformation
Vi använder cookies / kakor på hemsidan för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda holmbergsbordet.se så godkänner du detta.