svenska
engelska
Din varukorg är tom
till kassan
 

Hem
 

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att få våra nyhetsbrev.
 

Kundservice 0612-224 35

 
Holmbergsbordet har Statligt Avtal med Kammarkollegiet

 

Vi är nu godkänd Leverantör för det nya statliga avtalet med Statens Inköps Central (SIC). Ni som arbetar på statliga verk eller bolag som innefattas av detta avtal har möjlighet att beställa produkter från Holmbergsbordet. Våra produkter är godkända inom avtalen Möbler för arbete och förvaring (A), Arbetsstolar (C) och Akustik och skärmsystem (D). 
 

Vi är stolta över att få fortsatt förtroende att leverera till Staten. Vi har haft avtal med Staten under många år via det gamla avtalet med FMV. Den nya upphandlingen har nu övertagits av Kammarkollegiet som nu sköter avtalen åt Staten.

 

För oss är detta en bekräftelse på att våra produkter har mycket hög kvalitet och flexibilitet. Vi har stor erfarenhet och har tillverkat och utvecklat våra produkter sedan 1984. Vi har många olika material och färger som standard att välja på samt anpassade tillbehör.

 

Våra produkter är anpassningsbara för varje användares behov och önskemål, våra standardprodukter har hög ergonomi och finns även med extra hög ergonomi. Vi är den enda leverantör som ger er den möjligheten!

 

Vi har ett bra samarbete med ett flertal andra leverantörer som har avtal inom andra områden, innebärande att vi kan leverera kompletta lösningar. Vilket förenklar ert upphandlingsförfarande och ni har kontakt med en person genom hela processen.

 

Information om avtalstexter, prislistor mm finns att hämta, läsa på Statskontorets handelsplats: www.avropa.se

Välj sedan Möbler och inredning så kommer ni till avtalen.
 

För frågor, offerter mm gällande avtalen vänligen kontakta:

 

Bertil Öster

Tel. 070-641 02 39, E-mail. bertil@holmbergsbordet.se

 

Bengt Holmberg

Tel. 070-330 60 73, E-mail. bengt@holmbergsbordet.se

 

Erik Holmberg

Tel. 070-330 60 74, E-mail erik@holmbergsbordet.se

 
 

Produktgrupper

Holmbergsbordet.se

Partners

Kontakta ossInformation
Vi använder cookies / kakor på hemsidan för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda holmbergsbordet.se så godkänner du detta.